Uudisrakentaminen

Omakotirakentajan palvelut
 

Rakentamiskuume voi tulla hiipimällä, kertarytinällä tai rakentamistarve voi perustua puhtaasti järkisyihin. Olipa lähtökohta hankkeelle mikä tahansa, on seuraava askel muuttaa haaveet todellisiksi tavoitteiksi.

 

Rakentaminen on parhaimmillaan innostava kokemus, jonka jälkeen voi todeta että "kyllä kannatti!". Se on aina myös vaativa projekti. Tavoitteiden ja resurssien realistinen kartoittaminen on sekä tärkeää että usein vaikeaa. Ammattilaisen avulla siitä tulee helpompaa ja samalla stressi vähenee, kun kaikkea ei tarvitse osata itse.

 

Mittakaava Oy on perustettu auttamaan pientalorakentajia ja pienyrittäjiä rakennushankkeen suunnitteluvaiheen alusta alkaen aina rakennusaikaiseen työmaan valvontaan ja käyttöönottoon saakka. Lähtökohtana on laadun varmistaminen hankkeen jokaisessa vaiheessa, jotta lopputuloksesta tulee pitkäikäinen ja toimiva.

 

Mittakaava Oy:n palveluvalikoimaan kuuluu mm. neuvonta, luonnossuunnittelu, pääsuunnittelu, lupavalmistelu, rakennussuunnittelu, rakennesuunnittelu, erikoissuunnitelmien (LVIS) teettäminen, tarjouspyyntöasiakirjojen laatiminen, urakkatarjouksien vertailu ja rakennusaikainen valvonta.

 

Yrityksen toiminta-alueena on Lohjalta käsin Länsi-Uusimaa ja Salon seutukunta sekä etäyhteyksin koko maa.